6.EWALUACJA

Oceniani będziecie grupowo, ale każdy z was będzie musiał przedstawić, jaki miał udział w pracy. Można zdobyć 25 pkt. 


Pod uwagę będą brane:

  • przyrządzenie jednej z potraw brytyjskich (4pkt):
- dokonanie wyboru potrawy - 1pkt; 
- przyrządzenie potrawy - 1pkt; 
- sposób podania oraz aspekty estetyczne potrawy - 2pkt;
  • nakręcenie filmu ze spotkania (4pkt): 
- film z głosem - 2pkt; 
- przejrzystość i odpowiednie naświetlenie - 2pkt;
  • użycie języka angielskiego na nagraniu (10pkt): 
- użycie wyłącznie języka angielskiego - 5pkt;
- poprawność językowa - 3pkt; 
- płynność wypowiedzi - 2pkt;
  • umiejętność pracy w grupie (5pkt): 
- podzielenie się rolami - 1pkt; 
- wywiązanie się z własnej roli - 2pkt; 
- wzajemna pomoc - 2pkt;
  • zaprezentowanie materiału na "Szkolnym Dniu Języków Obcych" wraz z krótkim wprowadzeniem czego będzie dotyczył film (2pkt).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz